21
Sep
September 21, 2017, 10:19 pm

Laat u checken tijdens De Week van de Diëtist bij diëtistenpraktijk Noer

Leef ik gezond? Welke gezondheidsrisico's loop ik en wat kan ik doen om de kans op ziekte te verlagen? In De Week van de Diëtist van 25 t/m 29 september geeft Diëtistenpraktijk Noer graag antwoord op deze vragen. Komt u ook langs?

Tijdens De Week van de Diëtist bent u van harte uitgenodigd om vrijblijvend kennis te maken met het werk van de diëtist. Verspreid over vier locaties in Nijmegen zetten wij onze deuren open om u te informeren over het werk van de diëtist. Een gezonde leefstijl verlaagt het risico op ziekten, zoals diabetes, hart- en vaatziekten en veel andere aandoeningen.

Activiteiten Op alle locaties van Diëtistenpraktijk Noer worden er GRATIS metingen aangeboden. Op grond van onder meer uw lengte, gewicht, middelomtrek, vertelt de diëtist u meer over uw fysieke gezondheid. De diëtist zal u een kort advies geven dat aansluit bij uw voedingsvoorkeuren. De gezondheidscheck geeft inzicht in uw gezondheid en helpt om die te verbeteren. Let op: De check is niet bedoeld om een diagnose te stellen, maar geeft inzicht in de gezondheidsrisico’s.

Wilt u zich (vrijblijvend) aanmelden voor dit initiatief en in aanmerking komen voor een GRATIS gezondheidscheck? Dit kan tot en met 29 september via www.dietiste-noer.nl/aanmelden

Volgende bericht Vorige bericht